tilfeldig

God kveld!

Tenkte jeg skulle skrive et lite random innlegg. Med "enkle" fakta om meg, som rare ting, ting jeg hater og sånn.

Let's go!

Hake

Som jeg har nevnt tidligere her på bloggen, så hater jeg at folk tar meg på haka. Og sånn er det fortsatt! Dette er en "ting" som begynte for sånn typ 3 år siden. Har ikke peiling på hvordan, og det er sykt irriterende for jeg har til og med problemer med å sminke meg!

Edderkopper

Dette er ille. Edderkopper er noe av det verste jeg vet om. Store eller små, spiller søren meg ingen rolle, de er like ekle uansett!

"Kule" folk

Dette er også en greie som irriterer meg ganske ille. Folk som tror de er kule, eller i verste fall vet de er "kule". Det er så motbydelig. Spesielt jenter som er sånn. Tror de er mye bedre enn alle andre og har draget på alle guttene. Åh, jeg klarer virkelig ikke.

Bruer

Bruer er seriøst noe jeg har angst for. Så hver gang jeg skal på senteret eller over brua bare for den saks skyld, så må jeg rett og slett manne meg opp for å klare å gå over. Ikke nok med det, så blir jeg musestille når jeg går over brua, fordi jeg må fokusere på plankene! Dette er noe som bare har blitt være med årene, og det er drit irriterende. I hvert fall når jeg skal på skolen, for da må jeg jo kjøre over brua i en buss, og det er enda verre! Hvis man går over brua og en buss eller lastebil kjører over, så kjenner man seriøst at den gynger, og det er sykt skummelt.

Og deer kom jeg ikke på noen mer randome "facts" egentlig, haha. Nå skal jeg se nyeste episoden av PLL!

Har dere noen "rare/randome" facts om dere selv?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits