sommerjobb!

Hallo, long time no see!

Fant ut at jeg måtte legge ut et innlegg nå, begynner jo å bli en stund siden sist. Den siste tiden har jeg ikke gjort stort mye faktisk. Dagen vi fikk sommerferie dro jeg til bestemor, og på turen dit så fikk jeg en helvettesmelding. Eller, det var ingen melding, men jeg var inne på skolearena for å sjekke eksamenskarakteren min.. Gikk rett i dass kan man si! Men ellers så gikk det greit. Var kjempekoselig å møte familien min der oppe igjen, og skal vel dit igjen om ikke så veldig lenge. Blir en stund til, ettersom jeg har fått sommerjobb, men drar nok ikke så lenge etter jeg er ferdig med det. 

Var/er skikkelig glad tidligere idag da jeg fikk en telefon fra han jeg var på intervju til på fredag. Jeg fikk sommerjobben! Åh, ble så glad at jeg hadde lyst til å skrike av glede, men kunne jo ikke gjøre det akkurat. Fortalte det først til mormor, og så ringte jeg mamma, som jeg tenkte jeg skulle tulle litt med, men jeg var så glad, så klarte ikke det så bra. I hvert fall. Sommerjobben min er å være leder på sommerleir, for barn mellom 8 og 14 år tror jeg det var. Første uken, så skal vi lederne og Tor Inge(han som driver det) planlegge, andre uken så går det til leir på Biri og tredje uken er her i Kongsvinger. Jeg starter mandag 14., og jeg gleder meg kjempemasse! Jeg elsker jo å jobbe med barn og har vært leder på både Haraset og NATTA før, så det er jo noe jeg "kan", så dette var jo bare midt i blinken for meg. Dette skal bli så moro!


Jersey'en er fra Carlings og shortsen er fra Bik Bok.


Robin og Bugge plakat i bakgrunnen♥ Var på konsert med de for ca 3 uker siden, utrolig artig! Fikk både klem og bilde!

Nå skal jeg se om jeg finner meg en ny film og se på. De tre siste dagene har jeg hatt SAW marathon, for noen syke filmer!

Har dere sommerjobb i år?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits