every thought

Hei!

Hadde dere en fin 17.mai? Det hadde i allefall jeg! :)

Begynte dagen med å se på sendinga fra nrk, hvor det i år også var fra her i Kongsvinger. Senere på kvelden ble det ut på fest hvor jeg møtte mange nye og noen gamle fjes. Utrolig hyggelig var det i alle fall! :-)

Vel, tilbake til overskriften. Jeg har ikke lyst til at dette skal bli en "klage/syte" blogg, men jeg må bare få det ned på "papiret". De siste dagene, har alt bare blitt verre. Jeg har problemer med å konsentrere meg, jeg spiser mindre, og jeg tenker mye, mye mer. Det begynte å gå nedover allerede etter påskeferien. Grunnen til det tror jeg er at jeg ikke har hatt time på BUP siden før påskeferien. Gamle tanker kommer tilbake, vonde tanker, og jeg vil ikke ha de i hodet mitt. Så derfor er jeg litt fraværende, sitter for det meste alene. Men skjuler det alltid med et smil når jeg er ute blandt folk. Det er så mye jeg har lyst til å fortelle, men som jeg ikke kan eller bør. Det er mest tankene fra den traumatiske hendelsen som kommer tilbake, de tankene som gjør mest vondt. Jeg vil ikke ha det sånn her, jeg unner ingen å ha det sånn her. Alle fortjener jo å ha det bra, ikke sant? Heldigvis så har jeg ny time på BUP nå på torsdag, og det skal bli godt å komme dit igjen. Føles rart å si at det blir godt å komme dit, men det gjør jo på en måte det, for det "klarner" opp tankene mine litt. Jeg kjenner jeg er sliten etter jeg har vært der etter å ha "rippet" opp i gamle sår, men også lettere på en måte, for å ha snakket om det.

Har mest lyst til å bare slutte å tenke. Ikke bry meg om noenting, ingen følelser. Lurer på hvordan det hadde vært.. Jeg er også av typen som blir fort glad i folk, noe som kan slå tilbake på meg selv. Noe det også har gjort. Og det er jo heller ikke bra, da snakker jeg jo selvfølgelig i guttesammenheng. Begynner å prate med en fyr, tenker at han her, han er annerledes, og så viser det seg sånn at enten så er han ikke annerledes, ellers så er han ikke ute etter noe seriøst. Og det er jo ting som virkelig kan gå innpå en, i hvert fall hvis man er en sånn person som jeg er. Ikke har jeg så særlig motivasjon til noenting lenger heller, men på skolen i dette tidspunkt, så må jeg bare. Vi har kommet opp i matteeksamen, og jeg har øvd siden søndag, og skal også øve hver resterende dag frem til mandag. Jeg NEKTER å stryke i matte, jeg absolutt nekter. Om jeg så bare får en 2'er så er jeg sjeleglad!

Slenger med noen bilder fra weheartit 
 
2 kommentarer

Thaien

20.05.2014 kl.23:13

Alltid her vennen min❤️❤️

rikam

20.05.2014 kl.23:22

Thaien: <3<3

Skriv en ny kommentar

hits