utslitt

Hallo!

Overskriften sier seg selv egentlig, har vært mer eller mindre utslitt de to siste dagene, og har derfor ikke orket å blogge. De andre dagene har jeg bare latt være på grunn av inspirasjonsmangel. Tenker og kanskje skrive et litt lenger innlegg i kveld om hvordan "tilstanden" min er for øyeblikket, men vi får se. 

Idag har jeg for det meste bare sett på Castle og sett dagens episode av pærra. Har ikke særlig mye krefter til å gjøre så mye annet. I går var jeg hjemme fra skolen, og skulle egentlig dra idag, men jeg husker ikke engang når jeg sto opp idag, så.. I morgen er det ihvertfall tilbake på skolebenken, og da er det duket for biinstrumenttentamen. Har øvd på sangen min hele helga, hvertfall ti ganger om dagen, om ikke mer. Er bare så utrolig nervøs for å feile på et grep. Skal spille Say something på piano og skal synge til. Så har tenkt og lage en sangvideo av det, om det er ønskelig?


Har begynt på første sesong av Castle, og det er 5 sesonger, så har litt å gjøre for å si det sånn.
FL studio. Har absolutt INGEN erfaring når det kommer til dette her, men tenkte jeg skulle prøve meg på det. Skape noe sykt heftige beats! Haha, neida..

Hva har dere gjort i det siste?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits